Image
Point Properties hyr ut i Örnsköldsvik.
Point Properties hyr ut i Örnsköldsvik. Bild: Point Proprties

Point Properties hyr ut till Coop i Örnsköldsvik

Uthyrning Point Properties har tecknat hyreskontrakt som initialt löper på sju år med Coop Nord för ny livsmedelsbutik i Galleria Magasinet i Örnsköldsvik.
Publicerad den 30 Mars 2021

Butiken som får namnet Coop City Örnsköldsvik får en totalyta på 1 700 kvadratmeter med en säljyta om 1 000 kvadratmeter.

– Det är mycket glädjande att få presentera Coop Nord som hyresgäst i Örnsköldsvik, där båda parter har samma långsiktiga fokus på att bidra till och stärka stadens centrum. Coop Nord är ju redan idag hyresgäst i vår fastighet i Timrå och med detta avtal stärks relationen för vårt gemensamma arbete, säger Magnus Åkesson, vd Point Properties AB.

Point Properties fokuserar på att återskapa levande och attraktiva stadskärnor runt om i Sveriges små- och mellanstora städer. Genom att utveckla våra centrumfastigheter tar vi ett helhetsgrepp om bostäder, handel och samhällsservice som kommer hela orter tillgodo.

– Vi är glada över det fina butiksläget i en välinvesterad galleria med flera goda grannar. Genom etableringen av den nya Coop-butiken verkar vi för att bibehålla en levande stadskärna som stärker cityhandeln i Örnsköldsvik, säger Henrik Skyttberg, vd för Coop Nord.

Fastighetsägaren och Coop Nord investerar gemensamt i lokalen som tillträds den första juli 2021, butiken kommer att öppna under sommaren. Coop Nords satsning i Örnsköldsvik förstärker stadskärnans cityhandel samtidigt som 20 nya medarbetare kommer att rekryteras.

Cromwell Property Group har bistått parterna i uthyrningen av lokalen.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige