Image

Paulssons köper i Landskrona

Transaktioner Paulssons köper hela Markarydsbostäder Holding AB:s bestånd i Landskrona för 370 miljoner kronor.
Publicerad den 14 Juni 2013
Annons
Image

Det rör sig om 788 lägenheter i Landskrona.

Säljaren Markarydsbostäder Holding AB är en del av den gamla Actakoncernen.

– Vi har ju flera hyresfastigheter i Lund och bygger också bostadsrätter. Nu har vi funderat på hur vi vill utvecklas och kommit fram till att vi vill ha ännu mer flera hyresfastigheter i vår portfölj. Vi har sett oss omkring men vill vara nära där vi redan finns. Då föll det sig att Landskrona var ett av alternativen och jag har ju kunskap om Landskrona och tror att där finns potential, säger Peter Billquist, ordförande i Arne Paulsson Förvaltning AB, till Helsingborgs Dagblad.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Partnertexter

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Dans med flera kavaljerer – så kan du underlätta konverteringen av fastigheter

Bygg/Arkitektur Den beskrivs om onödigt komplicerad – processen för att ställa om en fastighet från ett slag till ett annat. Det krävs rätt dokumentation, information, kommunikation och tid samtidigt som ärendet rör sig mellan handläggare, inspektör, granskning, samråd och beslut. Att göra processen smidigare är också nödvändigt i hållbarhetssynpunkt menar Anna Thuresson, näringspolitisk talesperson för Fastighetsägarna.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige