Image
Lugnetrondellen i Varberg.
Lugnetrondellen i Varberg. Bild: Aspelin Ramm

Ny aktör till Lugnetrondellen i Varberg

Uthyrning Aspelin Ramm hyr ut till Sportshopen som öppnar en ny butik på 2 700 kvadratmeter i det nybyggda handelscentrumet Lugnetrondellen i Varberg.
Publicerad den 28 Juni 2017
Annons
Image

För Sportshopen innebär etableringen i Varberg att företaget fortsätter att expandera på den svenska västkusten, där företaget i dag har butiker i Grebbestad, Strömstad, Charlottenberg, Töcksfors, Uddevalla, Lysekil och i Göteborg.

– Vi vill växa i vårt närområde och västkusten är verkligen vår hemmaplan. Varberg är dessutom en expansiv och levande stad med många turister på sommaren som vi vet uppskattar vårt sortiment av sportartiklar, säger Reinert Sörensson, ägare till Sportshopen.

– Det känns väldigt bra att ytterligare ett stort och välkänt varumärke flyttar in i Lugnetrondellen. Nu får vi även en sporthandel i huset vilket passar perfekt ihop med övriga butiker, restauranger och varuhus, säger Kristian Höglind, affärsutvecklare på Aspelin Ramm Fastigheter.

Handelscentrumet Lugnetrondellen omfattar totalt 24 000 kvadratmeter butiksyta fördelat på ett tiotal butiker på mellan 500 och 7 000 kvadratmeter. Sedan tidigare är det klart att Biltema, Jula och Rugstore öppnar varuhus i Lugnetrondellen. Hyresavtal har även tecknats med restaurangkedjorna Max Hamburgare och Linnea & Basilika.

– Just nu finns det cirka 3 800 kvadratmeter lokalyta som ännu inte är uthyrd men vi har flera intressenter som vi för samtal med för att hitta lämpliga hyresgäster som kan komplettera det sammanlagda utbudet i Lugnetrondellen.

De första butikerna i det nya handelscentrumet beräknas öppna i början av oktober och den officiella invigningen planeras till i slutet av oktober 2017.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

"Bankerna ser vilken stark ägare vi har"

Bolag Per Ekelund, vd för Victoria Park och Hembla, berättar om månaderna som vd för två bostadsbjässar under pandemin, den senaste rekryteringen och hur han ser på framtiden för bolagen.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY