Image

Aspelin Ramm hyr ut i Varberg

Uthyrning I höst öppnar mattkedjan Rugstore sin nya butik i handelscentrumet Lugnetrondellen i Varberg.
Publicerad den 17 Mars 2017
Lugnetrondellen får en ny hyresgäst. Bild: Aspelin Ramm
Lugnetrondellen får en ny hyresgäst.

Totalt 519 kvadratmeter kommer att anpassas och utformas efter den nya hyresgästens önskemål.

– Jag är väldigt glad för att Rugstore nu flyttar in i huset. Det är en nytänkande butik som passar perfekt tillsammans med de redan klara hyresgästerna i Lugnetrondellen och med de intressenter som vi har en pågående dialog med, säger Kristian Höglind, affärsutvecklare på Aspelin Ramm Fastigheter.

Rugstore är i dag ett franchisekoncept som startade när Christian Mehrens såg behovet och möjligheten att visa mattor i en butik på ett nytt och mer lättillgängligt sätt.

– Den nya butiken blir väldigt rymlig med högt till tak vilket skapar bra möjligheter för att exponera mattorna på ett modernt sätt som skapar en tydlig överblick för kunderna. Genom att vi har kunnat vara med och påverka utformningen har vi också fått möjlighet att skapa en mattbutik med alla förutsättningar att nå sin fulla potential. Det har varit en viktig faktor när vi valde att etablera oss i Lugnetrondellen, säger han.

Förutom möjligheten att utforma lokalen var det ytterligare några faktorer som var avgörande för Rugstores val att etablera sig i det nya handelscentrumet.

– Jag gillar hela konceptet med Lugnetrondellen. Det är en sammanhängande handelsplats som ligger i ett attraktivt område för handel i Varberg. Man tar sig enkelt hit med bil och det finns gott om parkeringsplatser i anslutning till butiken vilket gör det smidigt för kunderna att lasta sina varor. Sedan gillar jag också all grönska och växtlighet som planeras i området och att besökarna kan gå under tak mellan butikerna. Sammantaget bidrar allt detta till en bekväm och behaglig shoppingupplevelse.

Rugstore öppnar i Lugnetrondellen den 1 oktober.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige