Image

Nordic PM rekryterar affärsutvecklare

Karriär Nordic PM anställer Carl Olov Schalander som affärsutvecklare med inriktning mot kvalificerad rådgivning för förädling och konceptutveckling av restaurangverksamheter.
Publicerad den 20 December 2016
Carl Olov Schalander. Bild: Nordic PM
Carl Olov Schalander.

Carl Olov Schalander, som tidigare varit verksam i fastighetsbranschen som fastighetsförvaltare, har som restaurangentreprenör sedan drygt 25 år startat upp och drivit ett flertal restauranger.

– Det är mycket glädjande att vi nu kan räkna in Carl Olov bland våra medarbetare. Hans mångåriga erfarenheter kommer att ta våra redan goda förutsättningar för att genomföra konceptualiserings- och förädlingsprocesser för såväl restaurangverksamheter som lokalerna de bedrivs i till en ännu högre nivå. Allt för att skapa optimala förutsättningar för både fastighetsägare och restauratörer att göra goda affärer, säger Nordic PM:s vd Joakim Orthén.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Nordic PM på Branschguiden

Vi på Nordic PM är fastighetskonsulter med lång erfarenhet och bred kompetens inom fastighetsbranschen. Vårt tjänsteutbud är huvudsakligen uppdelat i fyra affärsområden:

•Fastighetsförvaltning
•Lokaluthyrning
•Fastighetsutveckling
•Fastighetstransaktioner

Vår organisation genomsyras av entreprenörsanda och våra medarbetare tar initiativ, är ambitiösa och drivs av engagemang, fokus och närvaro.

Vi arbetar lite rakare, mycket enklare och framför allt på plats, eftersom vi är övertygade om att vi uppnår bäst resultat genom ett aktivt arbete i fastigheterna...

Läs mer om Nordic PM på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Lista: Tredje kvartalets största affärer

Lista Det har varit ont om aktivitet på transaktionsmarknaden under årets tredje kvartal, men det har ändå skett ett antal miljardaffärer. Här sammanställer Fastighetssverige de tio största transaktionerna på marknaden under Q3.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige