Image

NCC Property Development rekryterar chefsjurist från Setterwalls

Karriär Assur Badur har nyligen tillträtt rollen som Chief Legal Officer (CLO) för affärsområdet NCC Property Development på nordisk nivå. Rollen är ny och Assur Badur kommer ingå i ledningsgruppen för affärsområdet. Han kommer närmast från Setterwalls där han var delägare och ansvarig för fastighetsgruppen.
Publicerad den 30 September 2015
Assur Badur. Bild: NCC
Assur Badur.

- Som chefsjurist blir min främsta uppgift att stötta affärsområdets landschefer i juridiska frågor, större avtal samt ett strategiskt bollplank vid utformning av nya affärsmodeller. Jag kommer ha en övergripande sammanhållande funktion för juristerna inom affärsområdets nordiska marknader samt vara aktiv landsjurist för Finland och Norge, säger Assur Badur.

Varför har du valt att börja på NCC?
- NCC Property Development är i en expansiv fas med fokus på de nordiska marknaderna. Jag tror att jag kan bidra till att utveckla affärsområdet med min erfarenhet som rådgivare till internationella företag men också med min bakgrund inom fastighets- och projektutveckling av stora infrastrukturprojekt. Som medlem i affärsområdets ledningsgrupp vill jag vara delaktig och driva arbetet med att utveckla nya affärsmodeller och hitta nya internationella samarbetsformer.

Ämnen

Setterwalls Advokatbyrå på Branschguiden

Setterwalls Advokatbyrå är en av Sveriges ledande affärsjuridiska fullservicebyråer med ett väl upparbetat internationellt nätverk. Du hittar våra kontor i de tre största städerna – Stockholm, Göteborg och Malmö.

Våra experter inom fastighetsrätt erbjuder affärsmässiga och juridiska lösningar med fokus på fastighetens hela ”livscykel” – från förvärv, exploatering, upplåtelse och finansiering till överlåtelse.

Vi ger råd till innehavare av lokal- och bostadsfastigheter samt till lokalhyresgäster. Bland våra klienter finns svenska och utländska fastighet...

Läs mer om Setterwalls Advokatbyrå på Branschguiden

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

"Petter Stordalen är ingen förvaltare"

Bolag Stordalenägda Strawberry samlar all verksamhet inom fastighet under en ledning. Daniel Stenbäck blir vd för Strawberry Forever och Strawberry Brothers, samt styrelseordförande för Strawberry Properties. Daniel Stenbäck berättar för Fastighetssverige varför Petter Stordalen gör de här förändringarna, hur de arbetar vidare med transaktioner efter den jättelika hotellförsäljningen i Stockholm nyligen och när han tror att hotellmarknaden har återhämtat sig till tidigare nivåer igen.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY