Image

Näckströms bygger i Simrishamn

Bygg/Arkitektur Investor-ägda Näckströms uppför nästan 100 trygghetslägenheter i Simrishamn. Aleris kommer att vara hyresgäst och Peab har fått bygguppdraget, värt 115-130 miljoner kronor.
Publicerad den 15 Oktober 2013

Byggnationen omfattar 42 hyreslägenheter med hög tillgänglighet och 54 lägenheter för vård- och omsorgsboende i Simrishamn.

Beställare är Nya Joneberg Holding AB, ett dotterbolag till Näckströms.

Arbetet har påbörjats och lägenheterna beräknas vara klara för inflyttning i april 2015.

- Peab har på kort tid satt sig in i Jonebergsprojektet, aktivt bidragit till en säkerställd tidsplan och god utformning av lägenheterna. Joneberg Holding AB ser fram emot att kunna erbjuda det färdigställda projektet till Simrishamnsborna, säger Rikard Edenius, vd för Näckströms Fastigheter och styrelseordförande i Joneberg Holding.

- Vi är mycket nöjda med att erfarenheter från det gemensamma projektet i Halmstad med Näckströms har gett förutsättningar för att kunna erbjuda Simrishamnsborna attraktiva bostäder, säger Peabs regionchef Bratislav Marjanovic.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige