Image

Magnusson anställer Caroline Landerfors

Karriär Magnusson förstärker sitt erbjudande inom Insurance & Financial services och rekryterar Caroline Landerfors från Aon för att driva och utveckla byråns verksamhetsgrupp inom området.
Publicerad den 22 Mars 2017
Caroline Landerfors. Bild: Magnusson
Caroline Landerfors.

Caroline Landerfors, som närmast arbetat som Legal Counsel, Data Protection Officer och Compliance Officer på Aon, är specialiserad inom försäkring och finansiella tjänster. Hon har tidigare bland annat arbetat som Legal Counsel, Data Protection Officer och skadejurist inom AIG.

Teamet inom Insurance & Financial services kommer att arbeta brett med frågor relaterade till försäkring och den finansiella marknaden och kommer att erbjuda rådgivning till försäkringsbolag, försäkringsförmedlare, finansiella institut och andra aktörer på området.

– Vi är mycket glada att välkomna Caroline till oss. Regelverket för företag och institutioner som erbjuder finansiella tjänster och försäkring blir alltmer komplext och vi upplever en stor efterfrågan på rådgivning inom området. Det är även av stor vikt att rådgivning inom detta område är tydlig och pragmatisk. Med Carolines breda erfarenhet kan vi erbjuda våra klienter affärsmässig och praktisk rådgivning inom ett komplext område, säger advokat Per Magnusson, grundare och Senior Partner, Magnusson International.

– Magnusson är en framåttänkande och entreprenörsdriven byrå. Därför känns det fantastiskt kul att få driva Magnussons utveckling inom framtidsområdena försäkring och finansiella tjänster. Gruppen kommer att präglas av ett starkt praktiskt fokus i allt från avtalshantverk till regulatorisk navigering, säger Caroline Landerfors.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Magnusson på Branschguiden

Magnusson är en internationell advokatbyrå som erbjuder juridiska tjänster till klienter med utgångspunkt i och utanför länderna kring Östersjöregionen.
Utanför regionen erbjuder vi gränsöverskridande global täckning genom strategiska allianser med top-rankade internationella byråer såsom i Storbritannien, Kina och USA.

Magnusson är en integrerad byrå med över 200 jurister/advokater som alltid erbjuder samma höga standard och kvalitet oavsett hur många länder som är involverade i ett projekt.
Byrån rekommenderas regelbundet av oberoende publikationer såsom The Le...

Läs mer om Magnusson på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Hufvudstaden C kan kastas ut från börsen – Nasdaq: "Ska diskutera eventuella åtgärder"

Ekonomi/Finansiering I fredags handelsstoppades återigen Hufvudstadens C-aktie på Stockholmsbörsen, denna gång tills vidare. För Fastighetssverige berättar Stockholmsbörsens Erik Granström mer om bakgrunden till beslutet och hur man går vidare med ärendet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY