Image

Hon blir ny vd för Magnusson

Karriär Ewa Ihrman rekryteras som ny vd för Magnusson Sverige.
Publicerad den 22 September 2017
Per Magnusson (Senior Partner och grundare av Magnusson) och Ewa Ihrman.
Bild: Magnusson
Per Magnusson (Senior Partner och grundare av Magnusson) och Ewa Ihrman.

Ewa Ihrman har en gedigen erfarenhet av ledning och affärsutveckling från olika branscher. Hon kommer närmast från kommunikationsbyrån A World Beneath (AWB) år. På AWB har hon ansvarat för ekonomifunktionen som CFO och haft en nyckelposition i kommunikationsbyråns utveckling de senaste åren. Ewa Ihrman har också varit styrelseledamot samt delägare i bolaget.

– Vi är oerhört glada att få välkomna Ewa till oss. Ewa har tidigare arbetat på Magnusson och var då en mycket värdefull kollega och bra förebild. Vi arbetar ständigt för att utvecklas och tänka nytt. Rekryteringen av Ewa är en viktig pusselbit i detta arbete och våra planer framåt. Genom Ewas erfarenhet från olika branscher i kombination med förståelsen för vår verksamhet kommer hon i sin nya roll kunna bidra till ökat värde för såväl byråns befintliga som nya klienter, säger advokat Per Magnusson, grundare och Senior Partner, Magnusson International.

Ewa Ihrman återvänder till Magnusson efter sex år, där hon tidigare arbetade som CFO. I och med tillträdet som ny vd hos Magnusson Sverige, blir hon en av få vd:ar inom advokatvärlden utan en advokattitel.

– Jag älskar utmaningen och känner mig både hedrad och entusiastisk över förtroendet att utses till vd för Magnusson Sverige. Det är nytänkande, modigt och nyfiket, något som präglar Magnusson i sin helhet. En klar fördel är att jag väl känner till verksamheten sen tidigare och jag har på håll följt Magnussons resa och har stor respekt för den utveckling byrån har haft. Vi delar samma höga ambitioner för hantverket och målsättningen att aldrig stå still utan hela tiden utvecklas och förbättras. Mitt mål är att säkerställa att vi hela tiden utmanar oss själva, växer med kvalitet och ger våra medarbetare möjlighet att utvecklas i en dynamisk och öppen miljö, säger Ewa Ihrman.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Magnusson på Branschguiden

Magnusson är en internationell advokatbyrå som erbjuder juridiska tjänster till klienter med utgångspunkt i och utanför länderna kring Östersjöregionen. <br /> Utanför regionen erbjuder vi gränsöverskridande global täckning genom strategiska allianser med top-rankade internationella byråer såsom i Storbritannien, Kina och USA.<br /> <br /> Magnusson är en integrerad byrå med över 200 jurister/advokater som alltid erbjuder samma höga standard och kvalitet oavsett hur många länder som är involverade i ett projekt. <br /> Byrån rekommenderas regelbundet av oberoende publikationer såsom The Legal 500 EMEA, Chambers Global och Chambers Europe. Magnusson har tre år i rad (2012, 2013 och 2014) fått utmärkelsen European Law Firm of the Year. 2012 och 2013 tog byrån hem högsta vinsten vid Årets Advokatbyrå som årets...

Läs mer om Magnusson på Branschguiden

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Bostäder: Så ska nya Skåneaktören växa

Bolag J+S Projektutveckling är en uppstickare på den skånska marknaden för bostadsutveckling med en färsk första markanvisning att jobba med. Medgrundaren och delägaren Claes Jeppsson berättar för Fastighetssverige hur han ser på företagets tillväxtambitioner och ger sin bild av den skånska bostadsmarknaden just nu.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY