Image

Lönnbacken-affär genomförs i tid trots återremiss

Transaktioner Oppositionen tvingade fram en återremiss kring Region Skånes 370-miljonersaffär med Lönnbacken. Trots detta ser affären ut att kunna planeras som genomfört den 1 december.
Publicerad den 4 November 2013

Socialdemokraterna, Sverigedemokraterna och Vänsterpartiet tvingade fram en återremiss, men majoriteten räknar med att det bara betyder att beslutet i stället fattas den 25 eller 26 november, rapporterar P4 Kristianstad.

Rikard Larsson (S) menar att Region Skåne säljer för billigt.

– Om man nu väljer att fatta detta beslutet måste man i alla fall kunna våga stå för och visa på de konsekvenser som beslutet får. Det riskerar att bli högre hyreskostnader för vårdcentraler och folktandvårdskliniker. Det ser ut som att vinsten för den som köper fastigheterna är väl tilltagen, säger Rikard Larsson (S), enligt P4 Kristianstad.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs svenska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige