Image

Kungsleden i storuthyrning i Slagsta

Uthyrning Kungsleden hyr ut 15 000 kvadratmeter vid Slagsta Strand. Hyresvärdet uppgår till 13 miljoner kronor.
Publicerad den 5 September 2011

Kungsleden har tecknat ett treårigt hyreskontrakt med Hemmamässan. Den totala uthyrningsbara ytan uppgår till 15 000 kvadratmeter med ett årligt hyresvärde på cirka 13 miljoner kronor.

Fastigheten ligger i Norra Botkyrka vid Slagsta Strand, och har en total uthyrningsbar yta på cirka 46 000 kvadratmeter. Efter ett fokuserat utvecklings- och uthyrningsarbete tillsammans med Gelba Fastigheter AB, slår portarna upp för en permanent inredningsmässa med start i februari 2012. Med ett handelsläge precis vid E4:an blir Hemmamässan en arena för alla inredningsintresserade. Andra stora hyresgäster i fastigheten är Net on Net och Logica.

- Jag är väldigt glad över att vi hittat denna långsiktiga lösning tillsammans med Hemmamässan. Konceptet och handelsläget precis vid E4:an har förutsättningar för att bli ett nytt utflyktsmål, säger Kungsledens vd Thomas Erséus.

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

SEB:s makroekonom: Riksbanken sänker räntan i maj

Ekonomi/Finansiering Riksbanken genomförde flera räntehöjningar på rad och nu talar en del bedömare om att inflationen kommer ner runt två procent vid halvårsskiftet. Går det att redan nu skymta det ekonomiska ljuset – eller lurar det nya utmaningar runt hörnet? Vad behöver vi tänka på framöver när den ekonomiska verkligheten ser ut som den gör? Marcus Widén, makroekonom på SEB, satte ljuset på detta under Stora proptechdagen i Stockholm.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige