Image

Kungsleden i storuthyrning i Slagsta

Uthyrning Kungsleden hyr ut 15 000 kvadratmeter vid Slagsta Strand. Hyresvärdet uppgår till 13 miljoner kronor.
Publicerad den 5 September 2011
Annons
Image

Kungsleden har tecknat ett treårigt hyreskontrakt med Hemmamässan. Den totala uthyrningsbara ytan uppgår till 15 000 kvadratmeter med ett årligt hyresvärde på cirka 13 miljoner kronor.

Fastigheten ligger i Norra Botkyrka vid Slagsta Strand, och har en total uthyrningsbar yta på cirka 46 000 kvadratmeter. Efter ett fokuserat utvecklings- och uthyrningsarbete tillsammans med Gelba Fastigheter AB, slår portarna upp för en permanent inredningsmässa med start i februari 2012. Med ett handelsläge precis vid E4:an blir Hemmamässan en arena för alla inredningsintresserade. Andra stora hyresgäster i fastigheten är Net on Net och Logica.

- Jag är väldigt glad över att vi hittat denna långsiktiga lösning tillsammans med Hemmamässan. Konceptet och handelsläget precis vid E4:an har förutsättningar för att bli ett nytt utflyktsmål, säger Kungsledens vd Thomas Erséus.

Relaterade artiklar

Ämnen

Kungsleden på Branschguiden

Kungsleden är en långsiktig fastighetsägare som tillhandahåller attraktiva, hållbara och funktionella lokaler som berikar människors arbetsdag. Vi skapar värde genom att äga, förvalta och utveckla kontor och andra kommersiella fastigheter i Stockholm och Sveriges övriga tillväxtregioner.

En stor del av våra fastigheter ligger samlade i attraktivt belägna kluster där vi även är med och påverkar hela områdets utveckling. Kungsledens mål är att leverera attraktiv totalavkastning på våra fastigheter och till aktieägarna. Kungsleden är noterat på Nasdaq Stockholm Large C...

Läs mer om Kungsleden på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Efter Serneke-beslutet – så ser styrelsen på bolagsnamnet

Bolag Sernekes styrelseordförande Jan Johansson berättar för Fastighetssverige om varför Ola Serneke inte får lämna bolaget helt och hållet – och hur de ser på en eventuell namnändring på bolaget efter huvudpersonens uppmärksammade forum-aktivitet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY