Image
Tegnérgallerian i Växjö.
Tegnérgallerian i Växjö. Bild: Kungsleden

Kungsleden hyr ut till Trafikverket

Uthyrning Kungsleden tecknar ett sexårigt hyresavtal med Trafikverket som nu flyttar in i cirka 900 kvadratmeter stora kontorslokaler i centrala Växjö.
Publicerad den 20 November 2020

– Vi är väldigt glada att Trafikverket väljer att placera sitt lokalkontor hos oss. Här får de moderna, inspirerande och funktionella arbetsplatser med ett bra läge mitt i centrala Växjö, säger Ulrica Sjöswärd som är regionchef på Kungsleden.

Avtalet avser kontorsytor om cirka 900 kvadratmeter, och utformas tillsammans med Trafikverket för att anpassas efter deras behov till en modern arbetsplats för sin verksamhet och sina medarbetare. Det här hyresavtalet innebär att kontorslokalerna i fastigheten är så gott som fullt uthyrda.

Lokalen ligger i fastigheten Tegnér 15 mitt i centrala Växjö med närhet till alla bekvämligheter, med Tegnérgallerian på entréplan och promenadavstånd till resecentrum. Trafikverket tillträder sin nya lokal i början av mars nästa år.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige