Image

Klövern hyr ut i Norrköping

Uthyrning Klövern har signat ett stort hyresavtal med Friskis&Svettis i Norrköping.
Publicerad den 31 Augusti 2011

Lokalerna, som är helt nyrenoverade och anpassade till Friskis&Svettis, ligger på Ingelsta i Norrköping. Hyresavtalet omfattar en 2 900 kvadratmeter stor träningsanläggning och löper i tio år. Friskis&Svettis har sedan tidigare en centralt belägen anläggning i Norrköping. Tack vare ett ständigt ökande antal medlemmar satsar man nu på ytterligare en anläggning med bra tillgänglighet.

- Friskis&Svettis etablering på Ingelsta ger ytterligare skjuts till ett redan expansivt område i Norrköping. Den stora mängden besökare, inte minst på kvällar och helger, gör att attraktiviteten och efterfrågan på lokaler också från andra verksamheter troligen kommer att öka, säger Mikael Forkner, Klöverns enhetschef i Norrköping.

Anläggningen blir 1 000 kvadratmeter större än befintlig anläggning i city. Samma utbud av träning kommer att erbjudas i den nya anläggningen. Det blir två stora jympahallar, spinningsal och ett betydligt större gym än vad som Friskis&Svettis i dag kan erbjuda. En stor kostnadsfri parkering finns i direkt anslutning till lokalen, något som efterfrågats av flertalet medlemmar. Kommunen anlägger en ny gång- och cykelväg längs Ståthögavägen som gör det säkrare och enklare för bland annat besökarna till Friskis & Svettis.

I angränsning till Friskis&Svettis lokal planeras ett mindre café kombinerat med lunchrestaurang för att betjäna de som besöker gymmet och de som arbetar i fastigheten eller besöker andra verksamheter.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

SEB:s makroekonom: Riksbanken sänker räntan i maj

Ekonomi/Finansiering Riksbanken genomförde flera räntehöjningar på rad och nu talar en del bedömare om att inflationen kommer ner runt två procent vid halvårsskiftet. Går det att redan nu skymta det ekonomiska ljuset – eller lurar det nya utmaningar runt hörnet? Vad behöver vi tänka på framöver när den ekonomiska verkligheten ser ut som den gör? Marcus Widén, makroekonom på SEB, satte ljuset på detta under Stora proptechdagen i Stockholm.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige