Image
Jacob Karlsson.
Jacob Karlsson. Bild: Axel Ohlsson

K-Fastigheter bygger butik åt Byggmax på T4-området i Hässleholm

Uthyrning K-Fastigheter har tecknat hyresavtal med Byggmax avseende en ny butik på T4-området i Hässleholm. Därmed utökas områdets kommersiella utbud med en attraktiv byggkedja.
Publicerad den 5 Maj 2021

K-Fastigheter har tecknat ett elvaårigt hyresavtal med den svenska byggmaterial-kedjan Byggmax. K-Fastigheter kommer på fastigheten Magasinet 1 att uppföra en ny butik om totalt 11 000 kvadratmeter, varav 8 500 är utomhus. Butiken kommer att ligga i direkt anslutning till det populära bostadsområdet T4 i centrala Hässleholm. Inflyttning beräknas ske under det andra kvartalet 2022.
– Det ska bli jättekul att få in en stabil hyresgäst som Byggmax och därmed även fortsätta vår utveckling av T4-området, säger Åsa Fredin, affärsområdeschef projektutveckling på K-Fastigheter.
– Vi ser fram emot att erbjuda hemmafixarna en ännu större butik i Hässleholm med allt som behövs till hemmets alla projekt. Med ett ännu bredare sortiment, en ny öppen butikslösning och fler hjälpsamma guider och skyltar blir det enklare än någonsin att handla byggvaror till drömprojektet, säger Alexander Karijord, regionchef på Byggmax.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

SEB:s makroekonom: Riksbanken sänker räntan i maj

Ekonomi/Finansiering Riksbanken genomförde flera räntehöjningar på rad och nu talar en del bedömare om att inflationen kommer ner runt två procent vid halvårsskiftet. Går det att redan nu skymta det ekonomiska ljuset – eller lurar det nya utmaningar runt hörnet? Vad behöver vi tänka på framöver när den ekonomiska verkligheten ser ut som den gör? Marcus Widén, makroekonom på SEB, satte ljuset på detta under Stora proptechdagen i Stockholm.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige