Image

Byggmax och Skånska Byggvaror öppnar butiker i Helsingborg

Uthyrning Under våren 2020 öppnar Byggmax ytterligare en butik i Helsingborg, Rydebäck, och kommer där att erbjuda ett brett bygg- och trädgårdssortiment för hemmets alla projekt. Skånska Byggvaror flyttar samtidigt sin butik ifrån Väla till samma adress.


Byggmax öppnar i Simrishamn

Uthyrning Under våren 2019 öppnar Byggmax på Skanshillsgatan 9 i Simrishamn.


Tipsade Byggmax om läge – fick 20 000 kronor i "hittelön"

Handel Förra veckan öppnade Byggmax sin första butik i Sölvesborg. Detta tack vare en privatperson som skickade in ett etableringsförslag till byggkedjan för sex år sedan – men först nu kom alltså belöningen. "Hade nästan glömt bort det hela", säger han.

Därför delar Byggmax ut hittelön

Handel För Fastighetssverige berättar regionchefen för Byggmax om varför man tar till det udda etableringsknepet. "Det mesta tar vi fram själva, men..."


Därför delar Byggmax ut hittelön

Handel För Fastighetssverige berättar regionchefen för Byggmax om varför man tar till det udda etableringsknepet. "Det mesta tar vi fram själva, men..."


Byggmax öppnar i tre orter

Bolag Byggmax öppnar butiker i Sollefteå, Sölvesborg och Hällefors.


Byggboom för Byggmax – snart 100 svenska butiker

Handel Under 2018 ska Byggmax dubblera antalet nyetablerade varuhus. För Fastighetssverige berättar bolagets Sverigechef mer om satsningen – och varför man inte räds e-handeln.


Byggmax öppnar butik i Tranås

Uthyrning Under våren 2018 öppnar Byggmax en butik i Tranås.


Byggmax öppnar nya butiker

Handel De två nya butikerna ligger på Växelgatan 4 i Söderhamn och på Kärrgatan 1 i Mariannelund.


Byggmax flyttar sitt huvudkontor till Solna

Uthyrning Profi Fastigheter har tecknat hyresavtal med Byggmax om 2 100 kvadratmeter kontor i The Block i Solna. Uthyrningen innebär att Byggmax flyttar sitt huvudkontor till Profis fastighet på Armégatan 38 i Västra Skogen. Byggmax tillträder under första kvartalet 2018.


Byggmax öppnar nya butiker

Bygg/Arkitektur Byggmax Group planerar att fortsätta växa med både e-handel och butiker, och har som mål att öppna åtta till tolv nya butiker under 2017. Byggmax Group informerar nu om lägen för sex av de nya butikerna. 


Byggmax öppnar butik i Köping

Bolag Byggmax har öppnat en ny butik på Järnvägsgatan 7 i Köping.


Byggmax öppnar butik i Arlandastad

Bolag Byggmax har öppnat en ny butik på Cederströms Slinga i Eurostop Arlandastad.


Byggmax öppnar ny butik i Mora

Uthyrning Byggmax öppnade i veckan en ny butik på Skålmyrsvägen 41 i Mora.


Byggmax öppnar ny butik i Åmål

Bolag Byggmax öppnade i fredags en ny butik på Industrigatan 12 i Åmål. Öppningen innebär ett flertal nya arbetstillfällen. Totalt har Byggmax nu 79 butiker i Sverige.


Byggmax öppnar nytt koncept i Göteborg

Handel Den 2 juni slår Byggmax upp portarna till ett helt nytt butikskoncept – Byggmax +. Butiken på Transportgatan 45 i Hisings Backa har byggts om för det nya konceptet.


Byggmax öppnar ny butik i Trelleborg

Uthyrning Byggmax har öppnat en ny butik på Trävaruvägen i Trelleborg. Totalt har Byggmax nu 78 butiker i Sverige.


Byggmax öppnar butik i Mora

Uthyrning I juni öppnar Byggmax en ny butik i handelsområdet Mora Noret.


Byggmax öppnar ny butik i Falköping

Handel Byggmax öppnade i går en ny butik på Agnestadsgatan i Falköping. Fem personer har fått anställning i butiken som är den trettonde i Västra Götalandsregionen.


Byggmax öppnar butik i Kungälv

Bygg/Arkitektur Byggmax öppnar butik på Rollsbovägen i Kungälv. Butiken kommer att öppnas under första kvartalet 2016. Byggmax har mer än fördubblat antalet butiker i Sverige sedan 2006 och har i dag 75 butiker över hela landet.


Byggmax till Eurostop Arlanda

Uthyrning Eurostop Arlanda har under de senaste åren stärkt sitt utbud genom ett antal nytillskott. Nu är det klart att byggvarukedjan Byggmax etablerar sig i centrumet och till hösten väntar en om- och tillbyggnad för att göra plats för byggvarukedjan.