Image

JSB bygger om lasarettet i Växjö

Bygg/Arkitektur Ombyggnad har börjat av Centrallasarettet i Växjö. Generalentreprenör är JSB.
Publicerad den 26 Februari 2016

Att bygga om under pågående verksamhet ställer särskilda krav på lyhördhet och anpassning.

– Det är en utmaning vi är väl rustade för såväl organisations- som erfarenhetsmässigt. Det var också bidragande till att vi fick uppdraget, säger Mats Andersson, projektledare på JSB.   

I dagarna har JSB också fått tilldelningsbeslut av Region Kronoberg angående ombyggnad av Ögonkliniken vid Centrallasarettet Växjö. Arbetena beräknas vara klara oktober-november 2017.

– Det är roligt att få ansvarsfulla projekt i hård konkurrens. Vi ser det som viktiga steg på vägen mot att bli den ledande entreprenören i Kronoberg, säger Mats Andersson.  

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Sparbössan växer – på egna villkor

Bolag Sparbössan är väldigt selektivt som fastighetsbolag: Fastigheterna i portföljen bör ha ett kulturhistoriskt eller arkitektoniskt värde. Så när vd Sara Östmark pratar om att bolaget är inne i en "tillväxtresa", ja, då är det tillväxt på egna villkor och i egen takt. – Det handlar om vilken typ av organisation man vill jobba i, berättar hon för Fastighetssverige.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige