Image

JM tecknar 10-årigt avtal med AGA

KONTOR AGA tecknar avtal med JM om nytt huvudkontor i Dalénumområdet på Lidingö där AGA tidigare hade sina fabriker. Inflyttning är beräknad till den 1 juni 2009.
Publicerad den 26 Februari 2008

AGA AB har redan idag sitt huvudkontor på området men har nu valt att flytta till ett större kontor i samma område.

- Det är mycket glädjande att AGA AB valt att stanna kvar på Lidingö och Dalénum med sitt huvudkontor. Uthyrningen är strategiskt viktig för Dalénumområdet då vi räknar med att attraktionskraften för övriga lokaler i området ökar i och med att AGA utökar sin verksamhet här, menar Lars-Olof Höglund, chef JM Fastighetsutveckling.

- Avtalet är strategiskt viktigt för AGA då vi nu kan samla huvudparten av våra verksamheter i Stockholmsområdet till en plats. Vi är övertygade om att en samlokalisering kommer att vara positiv för såväl kreativiteten som effektiviteten hos våra medarbetare. Vår strävan är att skapa ett modernt och flexibelt kontor som möjliggör nya arbets- och samarbetsformer utan att göra avkall på en god och rationell arbetsmiljö. Tillsammans med JM har vi alla förutsättningar att uppnå dessa högt ställda mål säger Jan Bäckvall, vd AGA AB.

Inflyttning i de nya lokalerna beräknas ske den 1 juli 2009 och ombyggnadsarbetena startar omgående.

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Fastighetsägarna varnar: Ekonomisk tvärnit om Riksbanken fullföljer räntebanan

Ekonomi/Finansiering Riksbankens planerade räntehöjningar riskerar att leda till en tvärnit i den svenska ekonomin enligt Fastighetsägarna. För Fastighetssverige berättar chefsekonomen Tomas Ernhagen mer om hur utvecklingen kan komma att se ut det närmaste året och vilka risker som finns för ekonomin om Riksbanken höjer räntan bortom 1,25 procent.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige