Image

JLL rekryterar från Newsec

Karriär Jones Lang Lasalle växer genom att man rekryterar Henrik Bauer till affärsområdet Capital Markets. Han kommer närmast från Newsec Advice.
Publicerad den 24 Augusti 2011

Henrik Bauer, som har drygt tio års erfarenhet av fastighetsbranschen, kommer närmast från Newsec Advice, där han arbetat som senior projektledare med ansvar för framförallt internationella kunder.

– Vi välkomnar Henrik som med sin gedigna erfarenhet inom transaktionsbaserad rådgivning kommer att tillföra viktig kunskap och erfarenhet och därmed bidra till vår fortsatta expansion inom Capital Markets, säger Daniel Gorosch, chef för Capital Markets & Leasing på Jones Lang Lasalle.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

JLL på Branschguiden

JLL är ett ledande tjänsteföretag med inriktning på fastigheter och investeringar. Vi strävar efter ett visionärt tänkande inom fastighetsområdet som skapar lönsamma möjligheter och platser där människor kan förverkliga sina ambitioner. På så sätt bidrar vi till en bättre framtid för våra kunder, våra medarbetare och för samhället där vi verkar. Med verksamhet i över 80 länder och 94 000 medarbetare, rankas vi bland världens 500 största företag av tidningen Fortune. JLL är det registrerade varumärket för Jones Lang LaSalle Incorporated. I Sverige har vi kontor i ...

Läs mer om JLL på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Botryggs utmanande läge – pausar tre projekt i storstäderna

Bygg/Arkitektur På grund av det rådande marknadsläget har Botrygg tagit beslut om att pausa nyproduktion i Göteborg och Stockholm. För Fastighetssverige berättar vd:n Adam Cocozza om bakgrunden till beslutet, de utmanande faktorerna som tynger verksamheten och vad som krävs för att projektstarterna ska kunna komma igång igen under 2023.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige