Image

JLL får uppdrag av Prologis

Bolag Prologis har tecknat ett exklusivt uthyrningsavtal med JLL för att hitta hyresgäster till den nya logistikparken i Torslanda, Göteborg.
Publicerad den 7 April 2015

Parken kommer att bestå av flera logistikanläggningar om minst 60 000 kvadratmeter, och inleds med en första etapp om cirka 40 000 kvadratmeter.

Byggnationen av den första etappen kommer att starta under 2015 med ett planerat färdigställande under våren 2016.

- Vi ser fram emot att jobba tillsammans med Prologis i detta prestigefyllda uppdrag där man ska bygga upp en hel logistikpark. Projektet är en viktig del i Göteborg stads vision och det är väldigt roligt att få vara med på den resan, säger Fredrik Jagersjö, ansvarig för uppdraget på JLL.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

JLL på Branschguiden

JLL är ett ledande tjänsteföretag med inriktning på fastigheter och investeringar. Vi strävar efter ett visionärt tänkande inom fastighetsområdet som skapar lönsamma möjligheter och platser där människor kan förverkliga sina ambitioner. På så sätt bidrar vi till en bättre framtid för våra kunder, våra medarbetare och för samhället där vi verkar. Med verksamhet i över 80 länder och 94 000 medarbetare, rankas vi bland världens 500 största företag av tidningen Fortune. JLL är det registrerade varumärket för Jones Lang LaSalle Incorporated. I Sverige har vi kontor i ...

Läs mer om JLL på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Magnus Andersson nöjd med nya Besqabs byggrättsportfölj

Bolag Det nyligen genomförda sammangåendet med Aros Bostad gör att bolaget nu har en stor beredskap att starta fler bostadsprojekt i takt med att marknaden återhämtar sig. Det menar Magnus Andersson, vd på Besqab, när Fastighetssverige intervjuar honom.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige