Image

Industrihus i Västerås växer

Transaktioner Industrihus i Västerås satsar på industrifastigheter i Hälla i Västerås, och har nyligen köpt en fastighet av Svensk Fastighetsfond i området.
Publicerad den 5 April 2012

Det senaste förvärvet avser Tallmätaren 18, som omfattar 1 250 kvadratmeter och som är fullt uthyrd.

I somras köpte Industrihus även Köpmannen 4 på 750 kvadratmeter som också är fullt uthyrd.

Inom kort så kommer Industrihus även att börja bygga en ny fastighet på tomträtten Bastborren 2 med en yta på cirka 1 300 kvadratmeter.

- Vi tror oerhört mycket på Hälla som område. Vi har för avsikt att växa ytterligare med förvärv och byggnation. Vi har avyttrat samtliga fastigheter på andra områden i Västerås för att satsa 100 procent på Hälla. Området har en fantastisk mix av företag och branscher. Vi ser en trend där fastighetsägare söker upp oss för att avyttra då det är generationsskiften eller ägarförändringar där man då kan sälja fastigheten för att bli hyresgäst i stället, säger Bosse Karlsson, vd på Industrihus.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Sven-Olof Johansson: "Varje dag som går utan räntesänkningar förvärras situationen"

Bolag Fastpartners Q1-rapport visar på ökade hyresintäkter med 4,1 procent och ett driftnetto som ökade med 2,3 procent. Förvaltningsresultatet minskade dock rejält, med 25,2 procent, och vd Sven-Olof Johansson efterlyser nu sänkta räntor omgående. Fastighetssverige fick en pratstund med honom.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige