Image

Hemfosa säljer i Västerås

Transaktioner Hemfosa har sålt en mindre fastighet till Industrihus i Västerås AB.
Publicerad den 4 Februari 2013

Det handlar om kontorsfastigheten Slånbäret 2 på Bellevue i Västerås. Fastigheten omfattar 913 kvadratmeter och är fullt uthyrd.

- Förvärvet var återigen en off-market affär vilket alltid är roligt att göra och dessutom trevligt att göra affären med Hemfosa som vi tidigare gjort affär med, vi gillar deras snabba och enkla sätt att jobba. Nu har vi på senare tid gjort ett flertal affärer med de riktigt stora fastighetsbolagen och det fortsätter vi gärna med, säger Industrihus i Västerås vd Bosse Karlsson.

- Detta är ett avsteg från vår tidigare plan att koncentrera beståndet på Hälla industriområde. Vi tittar på flera förvärv som finns i våra förvärvsplaner och allt som känns spännande och rätt storlek är intressant oavsett område i Västerås.

- Intresset för lokaler med inriktning på industri, lager och produktion är stora och vi har nu fått klart med bygglov på fastigheten Bastborren 2 där vi nu också startar upp med nybyggnation.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige