Image

Ikea öppnar kökspop-up i Mood

Uthyrning Ikea öppnar en pop up-butik för kök i AMF Fastigheters Mood Stockholm.
Publicerad den 10 Maj 2017
Annika Ljungberg. Bild: AMF Fastigheter
Annika Ljungberg.

Efter sommaren öppnar pop-upen, Ikeas första i Stockholms city, 365 kvadratmeter på Regeringsgatan 65.

- Det är så spännande att Ikea kommer till oss i Mood-kvarteret. Vi utvecklar en öppen och inspirerande plats med stark puls för mer liv i city. Att Ikea valt att öppna sin kökspop-up hos oss innebär att kvarterets starka läge förbättras ytterligare, säger Annika Ljungberg, marknadsområdeschef hos AMF Fastigheter.

Under 2017 utvecklas Mood-kvarteret ytterligare bland annat genom terrasseringar med nya restauranger längs Jakobsbergsgatan.

– Vi vill vara på platser där människor rör sig och här i Mood-kvarteret kan kunderna enkelt nå oss samtligt som vi lär oss mer om hur människor vill möta Ikea på nya sätt. När vi nu öppnar denna pop-up mitt i hjärtat av city möter vi efterfrågan av Ikeas kök som vi vet finns hos stockholmarna, säger Håkan Svedman, landschef, Ikea Sverige.

Ikeas pop-up håller öppet till slutet av februari 2018. Besökarna kommer att kunna planera och köpa kök med hemleverans och montering. Även tjänster som mätservice och installationsservice erbjuds. Dessutom finns sortimentet på ikea.se tillgängligt för beställning med hemleverans. Den tillfälliga köksbutiken omfattar 355 kvadratmeter, att returnera eller att köpa med sig varor hem direkt kommer inte att vara möjligt – beställning och köp sker online.

– Just en pop up-butik för att testa nya sätt att möta kunder passar perfekt. De senaste fem åren har handlat om att bygga en brokig, inspirerande och levande miljö för att utveckla en plats där människor vill vara. Nu fortsätter vi att växa tillsammans med våra hyresgäster och besökare, avslutar Annika Ljungberg, marknadsområdeschef hos AMF Fastigheter.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Magnus Andersson nöjd med nya Besqabs byggrättsportfölj

Bolag Det nyligen genomförda sammangåendet med Aros Bostad gör att bolaget nu har en stor beredskap att starta fler bostadsprojekt i takt med att marknaden återhämtar sig. Det menar Magnus Andersson, vd på Besqab, när Fastighetssverige intervjuar honom.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige