Image

Ica Fastigheter hyr ut i Malmö

Uthyrning Under nästa år flyttar aktivitetsparken Bounce och friskvårdskedjan Nordic Wellness in i Toftanäs i Malmö.
Publicerad den 21 November 2016

Bounce öppnar våren 2017 på en yta om 2 800 kvadratmeter medan Nordic Wellness flyttar in på 1 400 kvadratmeter under hösten samma år.

– Vi har under lång tid arbetat med utveckling av Toftanäs som destination och marknadsplats. Bounce och Nordic Wellness har generösa öppettider och ett erbjudande för hela familjen och vi är mycket glada över att vi tillsammans med dessa aktörer nu stärker platsen och vårt gemensamma kunderbjudande ytterligare, säger Annika Schönefeld, uthyrningsansvarig på Ica Fastigheter.

I Toftanäs finns i dag Maxi Ica Stormarknad, Apotek Hjärtat och Butiksloppis. Utöver Bounce och Nordic Wellness planeras det för ytterligare utveckling av platsen.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige