Image

Humlegården hyr ut på Norrmalmstorg

Uthyrning Humlegården har tecknat hyresavtal med J.P. Morgan och Panini i fastigheten Styrpinnen 19 på Hamngatan 15. Den totala lokalarean för de två hyresgästerna omfattar 1 371 kvadratmeter och inflyttning sker under hösten.
Publicerad den 14 Augusti 2012

J.P. Morgan är redan hyresgäst hos Humlegården Fastigheter genom ett av sina kontor och väljer nu att samlokalisera hela sin kontorsverksamhet på en gemensam adress, Hamngatan 15. Arean omfattar 1 242 kvadratmeter och rymmer två våningsplan.
Panini hyr den kvarvarande butiksdelen i fastigheten, vilken omfattar 129 kvadratmeter. Butiken öppnar i november.

- Vi har känt ett stort engagemang för J.P. Morgan kring deras lokalbehov och vi är väldigt glada att vi snart kan hälsa dem välkomna till Styrpinnen 19, en av våra främsta fastigheter. Med Panini i huset utökas dessutom den redan höga servicenivån i området vilket vi tror att våra hyresgäster uppskattar, säger Rebecka Yrlid, projektchef på Humlegården Fastigheter.

Styrpinnen 19 genomgick en nybyggnation 2008-2012 där ett nytt hus byggdes bakom den ursprungliga fasaden. Husets fick en hög standard och den tidigare interiören ersattes med nya moderna ytskikt och glasade väggar. Lokalerna följer den tillskapade ljusgården och det nya hiss- och trapphuset.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

"Det är inte byggklara planer som är spärren – det är allt runt omkring"

Bolag Det saknas inte byggklar mark eller detaljplaner, om man får tro Wallenstam. Enligt bolagets vd Hans Wallenstam har bolaget många projekt som skulle kunna dras igång här och nu – men det råder fortfarande en stor osäkerhet kring huruvida alla led i entreprenörskedjan är tillräckligt pålitliga. – När det gäller byggen idag så är vi väldigt noggranna: vi gör bakgrundskontroller på alla entreprenörer för att säkerställa att de inte har något kriminellt för sig och för att vara säkra på att de har ekonomi för genomförandet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige