Image

Hemsö förlänger stort avtal i Västerås

Uthyrning Hemsö har tecknat ett nytt hyresavtal med Mälardalens högskola. Hyresavtalet omfattar hela 34 500 kvadratmeter i Västerås och hyrestiden uppgår till 10 år.
Publicerad den 27 Oktober 2018
Annons
Image
Nils Styf. Bild: Hemsö
Nils Styf.

Mälardalens högskola hyr sedan 2007 lokaler i fastigheterna Gustavsborg 2 och Rosenhill 1 i Västerås.

Hemsö uppför även nya campus för Mälardalens högskola i Eskilstuna som planeras färdigställd 2020. Det blir nya moderna och flexibla lokalerna för 4 000 studenter och 300 anställda på en uthyrningsbar yta om cirka 20 000 kvadratmeter.

– Det är glädjande att vi förlänger hyresavtalet med Mälardalens högskola. Vi ser fram emot en fortsatt god och långsiktig relation med högskolan, säger Nils Styf, VD på Hemsö.

- Victor Friberg
victor@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Combify revolutionerar stadsutvecklingens största problem och får medalj av Konungen

Bygg/Arkitektur Kungens medalj och stora investerare. Combify har tagit sig an kanske ett av byggbranschens största problem – informationen. Särskilt den om tidiga detaljplaner, berättar en av medgrundarna. I Combifys plattform man hitta allt från detaljplaner, markanvisningar, planprocesser och fastighetsdetaljer. Att lösa problem och berätta berättelsen om staden är grunden i den framgång som Rim Alexandra Halfya och Alaa Alshawa gjort med deras plattform.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige