Image
David Träff och Hanna Fjeldgård går till Hemfosa.
David Träff och Hanna Fjeldgård går till Hemfosa. Bild: Hemfosa

Hemfosa förstärker sitt transaktionsteam

Karriär Hemfosa förstärker sitt transaktionsteam och anställer Hanna Fjeldgård och David Träff som projektledare.
Publicerad den 16 Januari 2019

Båda bidrar med gedigen kompetens från komplexa och värdeskapande fastighetstransaktioner och stärker Hemfosas förutsättningar att befästa sin starka position inom samhällsfastigheter i Norden. Båda tillträder sina tjänster i mars 2019.

Hanna Fjeldgård arbetar idag på Nordanö (fd Leimdörfer) där hon under de senaste fem åren varit med och genomfört flertalet stora och komplexa fastighetsaffärer med svenska och internationella kunder. Hon har en master i fastighetsekonomi från KTH i Stockholm.

David Träff har mångårig erfarenhet från fastighetsaffärer och -finansiering inom NatWest Nordisk Renting. Han har under sina sex år inom Nordisk Renting varit verksam som analytiker och associate, och kommer närmast från positionen som Vice President med bland annat ansvar att leda stora transaktionsprojekt. Han har en magisterexamen i Fastighet och Finans från KTH i Stockholm/ Cass Business School, Storbritannien.

– Jag är väldigt glad över att välkomna både Hanna och David till vårt transaktionsteam. Vi har höga ambitioner att stärka vår roll som ledande på samhällsfastigheter, och de kommer bidra med både erfarenhet, kompetens och driv, säger Anna Alsborger, transaktionschef på Hemfosa Fastigheter.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige