Image
Saras Stinas torg i Gränbystaden.
Saras Stinas torg i Gränbystaden. Bild: Martin Kelam

Gränbystaden får sin andra träningsanläggning

Uthyrning Gränbystaden får sin andra träningsanläggning – Fitness 24 Seven, som öppnar i dag, har tecknat ett grönt hyresavtal med Atrium Ljungberg.
Publicerad den 8 Juni 2020

Fitness24seven är en av Sveriges största gymkedjor och har öppet dygnet runt. Gränbystaden blir kedjans fjärde etablering i Uppsala.

Fitness 24 Seven är en av Sveriges största gymkedjor med mer än 250 anläggningar, varav fyra i Uppsala. Gymmet i Gränbystaden har kompletta styrke- och konditionsavdelningar plus en kompletterande sal enbart för tjejer samt en yta för funktionell träning.

– Gränbystaden är en växande stadskärna med tiotusentals boende på promenadavstånd. Tillgänglighet och goda grannar är viktigt för vår verksamhet och vi ser mycket ljust på framtiden här, säger Veronica Nylen-Wicksell, regional manager på Fitness 24 Seven.

Gränbystaden har på några år utvecklats från ett köpcentrum till en levande stadsdel med bostäder, underhållning, restauranger, service och vård. Nu öppnar Fitness 24 Seven vid Sara Stinas torg, utanför gallerians södra entré och får inom kort sällskap av solariekedjan Tan Express som också öppnar under juni.

– Vi gläder oss åt att få välkomna Fitness 24 Seven till Gränbystaden. De blir ett värdefullt komplement till vårt utbud av friskvård, träning och hälsa, säger Thomas Levander, fastighetschef på Atrium Ljungberg. De utgör en viktig pusselbit i att skapa attraktion, liv och rörelse under en stor del av dygnet i kvarteret kring Sara Stinas Torg.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige