Image

Genova emitterar företagsobligationer

Ekonomi/Finansiering Genova har beslutat att emittera företagsobligationer med ett totalt nominellt belopp om 200 miljoner kronor inom ramen för bolagets obligationslån med förfall i april 2021.
Publicerad den 12 September 2018

Genovas utestående obligationslån löper med en ränta om Stibor 3m + 575 bps (med ett Stibor golv på 0) och bolaget har beslutat sig för att emittera obligationer med ett totalt nominellt belopp om 200 miljoner kronor kronor till en kurs om 98.0 procent.

Kapitalet kommer att användas för generella bolagsändamål och förstärker bolagets ekonomiska beredskap för förvärv och investeringar ytterligare.
Obligationerna planeras att emitteras den 18 september 2018 och kommer att noteras på Nasdaq Stockholm.

Carnegie och Swedbank har agerat finansiella rådgivare och Gernandt & Danielsson har agerat legal rådgivare i transaktionen.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

"Alingsås har alla förutsättningar att bli en riktigt attraktiv och växande stad"

Sverige Göteborg firar 400 år med pompa och ståt 2021. Men redan i dag är det dags för ett 400-årsfirande i Västsverige. Inför Alingsås jubileum frågade Fastighetssverige stadens store fastighetsson, Ola Serneke, om synen på sin hemstad, hur det är att verka i staden som fastighetsbolag och hur han ser på Alingsås framtid.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY