Image

Galjaden köper i Köping

Transaktioner Galjaden köper en fastighet i Köping, omfattande 5 475 kvadratmeter kommersiella lokaler – främst industri och lager – och 23 000 kvadratmeter markyta.
Publicerad den 17 Augusti 2015
Annons
Image

Säljare är B&B Tools Fastigheter.

Fastigheten är fullt uthyrd med bland andra Rörick Elektriska, Momentum Industrial och Ytstruktur som största hyresgäster.

- Köpings Ullvi 6:11 är en intressant kommersiell fastighet som på ett bra sätt kompletterar och passar in i vårt bestånd. Fastigheten är vårt första förvärv i Köping som vi anser är en intressant och väletablerad industristad i Mälarregionen. För oss som jobbar aktivt och nära våra hyresgäster och deras verksamheter så passar det bra att fastigheten har ett större förvaltningsinslag. Vi är glada och ser fram emot vårt fortsatta samarbete med B&B Tools-koncernen som genom deras två dotterbolag Rörick och Momentum är betydande hyresgäster i fastigheten. Vår ambition är att växa med intressanta fastigheter där vårt stora förvaltningskunnande gör skillnad, säger Martin Hansson, vd Galjaden Fastigheter AB

Efter förvärvet uppgår portföljen till 34 fastigheter med 145 000 kvadratmeter kommersiell yta samt cirka 47 000 kvadratmeter byggrätter.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Lämnar John Mattson för vd-stolen på Tilia: "Roligt att få ta ett helhetsansvar"

Bolag Tilia Fastigheter har gjort klart med en ny vd. Framöver kommer bolaget ledas av Christina Hansson som ansluter från John Mattson där hon varit förvaltningschef. För Fastighetssverige ger Christina Hansson sin syn på uppdraget, Tilias position och om hur det är att verka i noterad kontra familjeägd miljö.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige