Image

Galjaden köper fastighet i Habo

Transaktioner Galjaden Fastigheter har köpt fastigheten Kämparp 1:8 i Habo som omfattar en uthyrningsbar yta om cirka 8 100 kvadratmeter.
Publicerad den 1 December 2016
Annons
Image

Säljare är Portsystem 2000, helägt dotterbolag till Assa Abloy Entrance Systems. Fastigheten som består av industri, lager och kontor har en uthyrningsbar yta om cirka 8 100 kvadratmeter samt mark om cirka 20 500 kvadratmeter. Fastigheten är fullt uthyrd till hyresgästen Habo Rostfria.

– Kämparp 1:8 Habo är en välbyggd kommersiell fastighet som på ett bra sätt kompletterar vårt bestånd. Förvärvet är vårt andra på kort tid i Jönköpingsregionen som vi ser som en stabil marknad, säger Martin Hansson, vd för Galjaden Fastigheter.

– Försäljningen gör att Portsystem 2000 AB kan hyra nya, för verksamheten bättre anpassade, lokaler i Jönköping för kontor och reservdelslager. Genom detta koncentrerar vi oss på vår kärnverksamhet, säger Pierre Lindekrantz, vd för Portsystem 2000.

Relier Real Estate Advisor har förmedlat försäljningen på uppdrag av Portsystem 2000.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Acrinova tar sig an Nasdaqs huvudlista

Bolag Nästa vecka flyttas Arcinova upp på Nasdaq Stockholm. Det är ett betyg på att företaget går rätt väg, menar vd:n Ulf Wallén som inte tycks oroad av den senaste tidens turbulenta aktiemarknad.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige