Image

Diös vinner Fastigopriset

Event Årets vinnare av Fastigopriset är fastighetsbolaget Diös. Företaget vinner utmärkelsen för sin satsning på att kompetensutveckla och certifiera hela driftsorganisationen till fastighetstekniker.
Publicerad den 23 Maj 2018
Diös vinner Fastigopriset för sin satsning på kompetensutveckling. Diös vinner Fastigopriset för sin satsning på kompetensutveckling.

Motiveringen lyder: "För företagets medvetna satsning på att höja kunskapsnivån genom att certifiera hela driftsorganisationen till fastighetstekniker. En viktig förutsättning för ett hållbart arbetsliv är att kompetensnivån är hållbar över tid. Årets vinnare av Fastigopriset är Diös Fastigheter AB."

- Vi är väldigt stolta över att få ta emot Fastigopriset för våra satsningar på kompetensutveckling av våra medarbetare. Som pionjär i branschen, både genom Diös Academy och certifieringen av vår driftsorganisation, stärker vi också vår position inom stadsutveckling. Engagerade och kompetenta medarbetare är våra bästa ambassadörer som bidrar till bättre relationer och fler affärer, säger Knut Rost, vd på Diös, som tog emot priset i samband med Fastigos stämma som gick av stapeln under tisdagen.

Årets tema är hållbart arbetsliv och syftar till att lyfta fram viktiga initiativ och satsningar som främjar en långsiktigt hållbar arbetsplats med en god arbetsmiljö, låg sjukfrånvaro och en hög trivsel. Faktorer som skapar förutsättningar för att fler ska vilja och kunna jobba kvar på en arbetsplats.

- Det känns helt rätt att Diös är årets vinnare av Fastigopriset. Många företag inom fastighetsbranschen gör många goda insatser för att främja ett hållbart arbetsliv med deras satning på kompetensutveckling är unik, säger Mona Finnström, vd på Fastigo.

Fastigopriset delas i år ut för nionde gången. Syftet är att synliggöra fastighetsbranschen som en attraktiv bransch att arbeta i och att premiera de bästa arbetsgivarna.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige