Image
Metropol, Sundsvall.
Metropol, Sundsvall. Bild: Diös

Diös presenterar ny etablering i företagshuset Metropol i Sundsvall

Uthyrning Fastighetsägaren Diös har under den senaste tiden presenterat flera nya etableringar i det expansiva företagshuset Metropol i centrala Sundsvall. Nu är det klart med ytterligare en i form av restaurangen Stair Metro som med det blir ny hyresgäst till Diös. I början av januari slår portarna upp till den nya restaurangen som kommer innehålla ett modernt, nytänkande och hållbart kafé-, lunch-, och cateringutbud.
Publicerad den 4 Oktober 2019
Annons
Image

Stair Metro är ett dotterbolag till Stair i Sundsvall, som drivs av entreprenörerna Anna Frisk och Patrik Jonsson. Stair i Sundsvall etablerades 2016 och driver fem andra kafé- och restaurangverksamheter i Sundsvall under namnen Stair Coffice och Stair Kulinar.
Nu väljer aktören att under 2020 avveckla delar av verksamheten och istället fokusera på moderskeppet Stair Coffice, som erbjuder kafé-, kontor- och konferensverksamhet i centrala Sundsvall, och den nya enheten i Metropol. Stair Metro kommer att servera mat och fika med hög kvalitet från sjyssta leverantörer. Allt med ett klimatsmart, närproducerat och hållbart tänk.

– Det här är fantastiskt roligt! Vi är ett modernt och innovativt restaurangföretag som gillar utveckling. Med Diös känner vi att vi hittat en bra part som vi kan utvecklas med. Idag är vi lite spretiga, med många olika verksamhetsben och det är dags för oss att renodla och då blev den här etableringen perfekt, säger Anna Frisk, ägare och vd för Stair i Sundsvall.

– Det är jättekul att Anna och Patrik väljer att etablera sig. Vår vision är att skapa en modern företagshubb i centrala Sundsvall. Stair Metro kommer bidra till helt nya möjligheter för husets hyresgäster att nätverka och mötas tillsammans över en hållbart producerad lunch eller fika. Stair Metro är en stark etablering för oss och de är välkända entreprenörer i stan. Nu ser vi fram emot öppning, säger Jenny Svensson, förvaltare, Diös.

- Jens Augustinsson
jens@fastighetssverige.se

Ämnen

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY