Image

Diös hyr ut till nygammal varumärkesbutiken i Sundsvall

Uthyrning Det är nu klart att modebutiken Kharma öppnar igen med nytt koncept och i nya lokaler, på Storgatan 25-27 i centrala Sundvall. Fastighetsägaren Diös håller just nu på att färdigställa lokalerna. Öppning är beräknad till 24 augusti.
Publicerad den 6 Juli 2018
Diös hyr ut till nygamla varumärkesbutiken Kharma i centrala Sundsvall. Bild: Diös
Diös hyr ut till nygamla varumärkesbutiken Kharma i centrala Sundsvall.

Kharmas koncept bygger på noga utvalda och handplockade varumärken inom mode och inredning. Personen bakom är Linnéa Svensson, som tidigare drev butiken under nio år och som nu satsar igen. Kharma flyttar in i de lokaler Telia tidigare hyrde, mitt emot In Gallerian, på Storgatan i centrala Sundsvall.

– Det känns riktigt bra att Kharma blir hyresgäst i kvarteret kring In Gallerian. Jag vet att konceptet är efterlängtat och det blir ett bra tillskott till staden. Kharma kompletterar inte bara det övriga utbudet utan bidrar också till en stärka Sundsvalls stadskärna, säger Anna Dahlgren, förvaltare, Diös Sundsvall.

– Vi öppnar i Sundsvalls bästa läge med caféer, restauranger och In Gallerian som grannar. Det ska bli så spännande att öppna igen, nu med vårt nya koncept. Vi hälsar såklart alla välkomna till oss i våra nya lokaler och till öppningen den 24 augusti, säger Linnéa Svensson, grundare och ägare, Kharma.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Samfastigheter-toppen: "SBB:s fall präglar fortfarande mycket av segmentet"

Bolag Hur ser möjligheter till investeringar och nya projekt inom LSS-boenden ut idag? Vad krävs för att investeringsviljan ska vakna igen? Poyan Katebi, vd för Samfastigheter, menar att läget är betydligt bättre nu än för bara sex månader sedan, men att storbankerna fortfarande ser risker som kanske inte finns. – Det är bättre dialoger nu, det känns som att vi skulle kunna komma i gång, men hel branschen har fortfarande som en blöt filt över sig, säger Poyan Katebi.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige