Image

De tar över på Angermann

Karriär Angermann har rekryterat Christopher af Trampe och Claes Virgin som partners till Stockholmskontoret, där de kommer att arbeta med köp- och säljrådgivning vid kommersiella fastighetstransaktioner.
Publicerad den 23 Februari 2012
Bild: Angermann
Claes Virgin. Bild: Angermann. Bild: Angermann
Claes Virgin. Bild: Angermann. Christopher af Trampe. Bild: Angermann. Bild: Angermann
Christopher af Trampe. Bild: Angermann.

Christopher af Trampe har mer än tio års erfarenhet av transaktionsrådgivning, och har rekryterats från Colliers transaktionsavdelning. Dessförinnan har han arbetat på Jones Lang Lasalle och JP Morgan. Christopher af Trampe är civilekonom från Handelshögskolan i Stockholm.

Claes Virgin har mer än tio års erfarenhet av fastighets- och finansbranschen och har tidigare arbetat med fastighetstransaktioner på RBS Nordisk Renting och med egen fastighetsutveckling samt med företagsfinansiering på GE Capital. Claes Virgin är civilekonom från Lunds Universitet.
- Vi är mycket glada över att få välkomna Christopher och Claes till företaget. Deras kombination av erfarenhet från rådgivnings- och fastighetsinvesterarsidan kommer att tillföra mervärde för våra uppdragsgivare. Vi ser fram emot att fortsatt hjälpa våra uppdragsgivare på den svenska fastighetsmarknaden att genomföra framgångsrika affärer, säger Dr Torsten Angermann, vd för Angermann Group.

Relaterade artiklar

Ämnen

Angermann på Branschguiden

Angermann är en oberoende transaktionskonsult med fokus på kommersiella fastigheter, utvecklingsprojekt och bostadsfastigheter. Vi erbjuder professionell rådgivning inom samtliga steg i fastighetsrelaterade transaktionsprocesser. Vi skräddarsyr vårt erbjudande efter uppdragsgivarens önskemål och strävar alltid efter att möta och överträffa uppdragsgivarens förväntningar. Vår långa historia inom fastighetsbranschen har givit oss en hög trovärdighet på marknaden och ett omfattande branschnätverk.

Tack vare lång erfarenhet vet vi att man måste göra saker ordentligt när d...

Läs mer om Angermann på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Analytikerns dystra prognos: "Ingen lättnad i sikte för fastighetsbolagen"

Bolag Onsdagen var ytterligare en tung börsdag för fastighetsbolagen men trots att sektorn har sjunkit med drygt 45 procent sedan årsskiftet tror inte Handelsbanken att botten är nådd. För Fastighetssverige berättar analytikern Johan Edberg mer om de stora orosmolnen för fastighetsbolagen, varför han tycker det är för tidigt att prata om någon vändning för branschen och hur stor konkursrisken är inom sektorns bolag.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige