Image

Cornerstone förstärker inom förvaltning och transaktioner

Karriär Cornerstone tar nu ytterligare ett steg i att bygga upp sin svenska organisation genom rekryteringen av Kristina Johnson som director Asset Management och av Martin Kjelllström som associate director Portfolio Management och Transactions.
Publicerad den 24 Oktober 2011
Kristina Johnson. Bild: Cornerstone. Bild: Cornerstone.
Kristina Johnson. Bild: Cornerstone. Martin Kjellström. Bild: Cornerstone. Bild: Cornerstone
Martin Kjellström. Bild: Cornerstone.

- Kristina och Martin kommer att ha nyckelroller vad gäller såväl förvaltningen av Nordic Retail Fund (NRF) som den fortsatta utvecklingen av Cornerstone som bolag i Norden. Att vi kunnat rekrytera två så kunniga och erfarna personer inom sina respektive områden är en oerhörd styrka för oss, säger Lars Almquist, Sverigechef för Cornerstone.

Kristina Johnson kommer att vara chef för AM-funktionen och förvaltningschef för NRF i Sverige. Hon kommer att ingå i bolagets ledning tillsammans med Lars Almquist, Mikael Igelström och Rolf Könberg. Hon har arbetat i fastighetsbranschen i 20 år och merparten av tiden inom Atrium Ljungberg, senast som affärsområdeschef för bolagets handelsfastigheter under fem år.

- Efter många roliga och utvecklande år inom Atrium Ljungberg är det dags för nya utmaningar. Jag trivs fantastiskt bra i fastighetsbranschen och ser fram emot att få medverka i det fortsatta utvecklandet av ett bolag som bland annat tror starkt på handelsfastigheter i Norden, säger Kristina Johnson.

Martin Kjellström kommer att arbeta med portföljstrategi, investeringar och transaktioner för Cornerstones fonder i Norden, bland annat NRF. Han har arbetat i fastighetsbranschen i tolv år, bland annat för PwC Corporate Finance och GE Capital Real Estate. Martin Kjellström kommer närmast från ett mindre svenskt fastighetsutvecklingsbolag där han ansvarat för transaktioner och analys.

- Det känns mycket stimulerande att börja på Cornerstone med deras stora satsning i Norden. Cornerstone har ju nyligen tagit över ansvaret för NRF samtidigt som man ska starta nya fonder – det blir en oerhört spännande resa, säger Martin Kjellström.

Relaterade artiklar

Ämnen

Annons Image
Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Sterners uppmaning: "Kan man räkna förstår man att det är ett bra bud"

Transaktioner Enfastighetsbolaget Solnabergs styrelse rekommenderar aktieägarna att inte acceptera Sterner Stenhus offentliga uppköpserbjudande. För Fastighetssverige berättar budgivarens vd Elias Georgiadis varför aktieägarna borde gå emot den uppmaningen.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY