Image

Castellum etablerar stort MTN-program för euro

Ekonomi/Finansiering Castellum AB har etablerat ett låneprogram, Euro Medium Term Notes, och utsett en grupp av banker som emissionsinstitut. Låneprogrammet har ett rambelopp om 2 000 MEUR, och är avsett för att emittera obligationer i den internationella kapitalmarknaden.
Publicerad den 2 November 2018
Ulrika Danielsson. Bild: Castellum
Ulrika Danielsson.

Castellum har i anslutning till detta utsett JP Morgan, Danske Bank, Nordea och Swedbank till att inom kort arrangera ett antal presentationer för investerare och i samband med det även utreda möjligheterna för Castellum att emittera en större obligationsemission i Euromarknaden.

– Vi skaffar oss nu ett värdefullt verktyg i syfte att kunna öka andelen icke säkerställd finansiering, förlänga lånekapitalbindningen och bredda vår investerarbas, säger Ulrika Danielsson, CFO.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Kungsleden fyller på med bostäder på Finnslätten

Bygg/Arkitektur Vill tillföra närmare 400 bostäder inom det stora utvecklingsområdet för att stödja behov från framtida verksamheter.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY