Image

Byggstart för lägenheter i Bagarmossen

Bostäder I veckan togs det första spadtaget för Brf Studion i Bagarmossen som ingår i Besqabs koncept för smålägenheter.
Publicerad den 7 September 2016
Lägenheterna blir cirka 32 kvadratmeter stora. Bild: Zynka
Lägenheterna blir cirka 32 kvadratmeter stora. Roger Mogert och Anette Frumerie. Bild: Besqab
Roger Mogert och Anette Frumerie.

Det första spadtaget togs av Stockholms stads stadsbyggnads- och kulturborgarråd, Roger Mogert (S), och Besqabs vd Anette Frumerie.

– Vi är glada att kunna bygga smålägenheter inom Stockholms stad där efterfrågan är så stor, särskilt för huvudmålgruppen ungdomar, säger Staffan Grundmark, regionchef på Besqab.

Brf Studion omfattar enrumslägenheter om cirka 32 kvadratmeter. Syftet är att ge unga en chans att komma in på bostadsmarknaden.

Markarbeten startade under sommaren och den första inflyttningen beräknas till efter sommaren 2017.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Därför får Odd Molly ett "nygammalt" bolagsnamn

Bolag Vid en extra bolagsstämma den 22 oktober blev det klart att fastighetsbolaget Odd Molly International ska byta namn till Logistea – ett bekant namn i fastighetskretsar som varit "ledigt" sedan den 29 september då före detta Logistea bytte namn till Athanase Innovation AB. För Fastighetssverige berättar Logisteas styrelseordförande Patrik Tillman om tankarna bakom namnbytet och den fortsatta vägen framåt för bolaget som nu är ett helt renodlat fastighetsbolag.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY