Image

Besqab byggstartar bostäder vid Järvastaden

Bostäder Besqab tog i går tillsammans med Sundbybergs stad ett första spadtag för det nya bostadsområdet Järva Kulle vid Järvastaden.
Publicerad den 3 Juni 2016

Tillsammans med Stefan Bergström från Sundbybergs stads exploaterings- och hållbarhetsutskott invigde Besqabs vd Anette Frumerie det nya bostadsområdet. I området uppför Besqab 45 par- och radhus. Inflyttning beräknas till hösten 2017.

– Vi är stolta över att få vara med och bidra till utvecklingen här i Sundbyberg. Särskilt roligt är det att få vara med i ett småhusprojekt i en kommun där det är vanligare med nybyggnation av flerfamiljshus, säger Lotta Niland, regionchef på Besqab.

Det nya bostadsområdet gränsar till Igelbäckens naturreservat samt har nära till kommunikationer med både buss, cykel och bil. Besqab har under våren börjat med markarbeten.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Därför får Odd Molly ett "nygammalt" bolagsnamn

Bolag Vid en extra bolagsstämma den 22 oktober blev det klart att fastighetsbolaget Odd Molly International ska byta namn till Logistea – ett bekant namn i fastighetskretsar som varit "ledigt" sedan den 29 september då före detta Logistea bytte namn till Athanase Innovation AB. För Fastighetssverige berättar Logisteas styrelseordförande Patrik Tillman om tankarna bakom namnbytet och den fortsatta vägen framåt för bolaget som nu är ett helt renodlat fastighetsbolag.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY