Image
Avy och Fast 2 ingår ett samarbete.
Avy och Fast 2 ingår ett samarbete. Bild: Avy

Avy i samarbete med Fast 2

Bolag Avy och Fast 2 ingår ett samarbete som kommer att innebära en standardintegration delvis baserad på branschstandarden fast-API och innebär att de fastighetsägare som idag använder sig av Fast 2 även ska kunna erbjuda digital avisering, boendetjänster och förvaltningsnära funktioner genom ett smidigt gränssnitt i form av boendeapp till sina kunder. Tjänsterna bygger på den tekniska plattform som Avy länge utvecklat med fokus på hyresbetalning, kommunikation och boendetjänster.
Publicerad den 9 Juni 2020

För Avy innebär detta ett stort steg då Fast 2 är ledande inom fastighetssystem för allmännyttiga bolag i fastighetsbranschen. Det är också en viktig signal mot marknaden om båda parters samarbetsvilja med gemensamt mål om att kunna erbjuda de bästa digitala verktygen på marknaden.

– Vi ser fram emot att kunna vara en del av Fast 2:s erbjudande för att på ett ännu bättre sätt kunna tillmötesgå hundratusentals hyresgäster med unik service och möjlighet till bättre boende, samtidigt som vi stöttar stora fastighetsägare att successivt kunna arbeta mer och mer digitalt och effektivt, säger Petter Arvidsson, COO, Avy.

För Fast 2 är det ett naturligt nästa steg i att utöka erbjudandet till sina kunder och att skapa fler digitala möjligheter för en fastighetsbransch i förändring.

– Vi är redo att utöka vårt erbjudande och är glada att kunna göra det med en spelare på marknaden som vi anser kommit långt med sin tekniska plattform och kan addera de funktioner som vi gärna kompletterar vårt erbjudande med i en boendeapp. Avys plattform för betal- och boendetjänster ser vi som unik för fastighetsbranschen idag med funktioner som baseras på data och analys. På så sätt känner vi en trygghet i att det vi erbjuder våra kunder kommer att ha ett högt användarengagemang och skapa värde för såväl fastighetsvärdar som boende, säger Kristin Berg, vd på Fast 2.

Avy är i en uppskalningsfas och driftsätter löpande projekt med stora bostadsbolag på fastighetsmarknaden och detta samarbete innebär en avsevärd uppskalning av både takt och utveckling för företaget.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY