Image

Andersson Gustafsson blir AG

Juridik Andersson Gustafsson Advokatbyrå, med mer än 30 år i branschen, byter namn till AG Advokat.
Publicerad den 15 November 2016
Håkan Bjerle Bild: AG Advokat
Håkan Bjerle

Med namnbytet vill företaget belysa den förflyttning man genomfört under de senaste åren.

- Vi har utvecklats från nischad entreprenadbyrå till specialiserad fullservicebyrå inom fastighet och entreprenad. Vi är med våra klienter genom hela affären, från tidiga skeden – genom byggnation – till uthyrning eller transaktion. Vi är bredare – och ännu vassare, säger Håkan Bjerle, Managing Partner, AG Advokat.

Företaget har cirka 70 anställda, varav drygt 50 jurister.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

AG Advokat på Branschguiden

AG Advokat är en affärsjuridisk byrå med spetskompetens mot fastighetsbranschen och entreprenadsektorn.
Med mer än 30 års erfarenhet och över 60 jurister erbjuder vi djupgående branschkunskap och lämnar rådgivning med fokus på affärsmässiga lösningar. Vi gör det komplexa enkelt. Oavsett om det avser tidiga skeden, projekt, byggande, hyra, transaktion, finansiering, offentlig upphandling, avtal eller tvist är vi en självklar samarbetspartner. AG Advokat är en av Sveriges främsta advokatbyråer inom våra verksamhetsområden, med flera omnämnanden hos svenska och internation...

Läs mer om AG Advokat på Branschguiden

Partnertexter

Senast från Fastighetssverige Plus

Möjligheter till en miljon bostäder i goda lägen

Bygg/Arkitektur 100 år av byggande för bilen – det är vad stadsforskaren och doktorn i stadsplanering, Alexander Ståhle, menar att vad vi gjort. Men vad människor eftersöker i sin bostad är inte parkeringar och stora vägar. "Med 90 procents säkerhet kan vi säga vad en fastighet är värd utifrån hur den ligger i förhållande till grönska och natur", säger Alexander Ståhle.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige