Image

24 Storage värvar fastighetsdirektör från NREP

Bolag 24 Storage värvar Mikael Teljstedt till positionen Head of Real Estate. Han kommer närmast från NREP och rollen som fastighetsdirektör inom ett av bolagets segment.
Publicerad den 21 Augusti 2018
Mikael Teljstedt. Bild: 24 Storage
Mikael Teljstedt.

Mikael Teljstedt har över 13 års erfarenhet från expansiva fastighetsbolag och kommer närmast från NREP, där han i rollen som fastighetsdirektör har lett expansionen av en nordisk förrådsaktör de senaste tre åren. Han har tidigare erfarenhet från JM, samt Lidl, där han arbetat med den svenska marknadsetableringen av matvarukedjan.

– Mikael har lång erfarenhet att leda fastighetsorganisationer med en hög expansionstakt. Jag ser honom som en självklar nyckelperson för att nå vårt mål om tre till fem nya anläggningar per år, säger Henrik Granström, vd för 24 Storage.

– 24 Storage är utan tvekan det bolag i branschen som ligger längst fram inom proptech-området. Förvaring utanför hemmet är ett kunderbjudande som ligger helt rätt i tiden samtidigt som anläggningarna har stor utvecklingspotential ur ett samhällsbyggnadsperspektiv. Jag ser fram emot att tillsammans med övriga på 24 Storage bidra till effektivare städer som svarar upp mot invånarnas behov på flera nivåer, säger Mikael Teljstedt.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Stefan Dahlbo: "Vi ser svarta svanar flyga omkring"

Bolag Ett tråkigt år. Det är vd Stefan Dahlbos utblick för marknaden 2024 som han delger på presentationen av första kvartalet för Fabege. Stora utflyttningar och långa hyresförhandlingar är två av de faktorerna som han ser med oro på.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige