Image
24 Storage öppnar i Högsbo.
24 Storage öppnar i Högsbo. Bild: 24Storage

24 Storage öppnar i Högsbo

Bolag 24 Storage öppnar ny anläggning i Göteborgsstadsdelen Högsbo.
Publicerad den 29 Mars 2022

Anläggningen innehåller över 700 förråd och är byggd med modern teknik. Adress till den nya anläggningen, som öppnade i slutet av mars, är August Barks gata 9
– Vår anläggning har ett stort hållbarhetsfokus. Den drivs med solenergi och styrs med modern digital IoT-teknik. Det betyder i korthet att hela anläggningen är uppkopplad, där allt från dörrar till temperatur fjärrstyrs på distans. Förråden bokas av kunderna online, där de även hanterar sina ärenden i en self-service-portal. Det är extra kul att vi kan placera denna i Högsbo, ett växande och företagstätt lokalområde i Göteborg, säger Fredrik Sandelin som är vd för 24Storage.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

"Det är inte byggklara planer som är spärren – det är allt runt omkring"

Bolag Det saknas inte byggklar mark eller detaljplaner, om man får tro Wallenstam. Enligt bolagets vd Hans Wallenstam har bolaget många projekt som skulle kunna dras igång här och nu – men det råder fortfarande en stor osäkerhet kring huruvida alla led i entreprenörskedjan är tillräckligt pålitliga. – När det gäller byggen idag så är vi väldigt noggranna: vi gör bakgrundskontroller på alla entreprenörer för att säkerställa att de inte har något kriminellt för sig och för att vara säkra på att de har ekonomi för genomförandet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige