Image

Willhem öppnar kontor i Helsingborg

Bolag Willhem har de senaste åren utökat sitt fastighetsbestånd i Helsingborg och öppnar nu ett förvaltningskontor i staden. Sonja Ståhl har rekryterats till rollen som fastighetschef. 
Publicerad den 31 Mars 2017
Sonja Ståhl. Bild: Willhem
Sonja Ståhl.

Sonja Ståhl kommer närmast från en tjänst som förvaltningschef på K-fastigheter och extern områdeschef på Balder. Som fastighetschef hos Willhem kommer hon att leda det dagliga arbetet i Helsingborg, vilket innebär ansvar för såväl utveckling och förvaltning av fastighetsbeståndet som att utveckla relationerna med Willhems hyresgäster.

– Det känns väldigt roligt att få vara med och bygga upp en ny organisation från grunden. Genom egen förvaltning i Helsingborg kommer vi att kunna utveckla vår fina fastighetsportfölj och ge våra hyresgäster en ännu bättre service, säger Sonja Ståhl.

I Helsingborg äger och förvaltar Willhem cirka 900 hyreslägenheter i Åstorp, Ödåkra, Påarp, Hasslarp samt i Helsingborgs centrum och Söder/Högaborg. Det nya områdeskontoret, med kundmottagning, är beläget vid Stattena centrum 24 och öppnar den 1 april.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Willhem på Branschguiden

Willhem är ett bostadsbolag med starkt fokus på hög kundservice och trygghet i boendemiljön. Våra fastigheter finns på utvalda tillväxtorter i Sverige. Huvudkontoret ligger i Göteborg. Med Första AP-fonden som ägare utvecklar vi ett långsiktigt och ansvarsfullt bostadsbolag.

Läs mer om Willhem på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige