Image

Wästbygg bygger bostäder åt Mjöbäcks i Löddeköpinge

Bygg/Arkitektur Wästbygg har tecknat avtal med Mjöbäcks Entreprenad AB om att bygga etapp 1 av Björkenäsparken i Löddeköpinge. Etapp 1 omfattar 22 bostadsrätter och ordervärdet är 42 miljoner kronor. Avtalet innehåller även en option på en andra etapp med ytterligare 34 bostadsrätter. Arbetet inleds omgående och den första etappen ska vara klar för inflyttning i slutet av mars 2018.
Publicerad den 25 Januari 2017
Björkenäsparken. Bild: Wästbygg
Björkenäsparken.

– Mjöbäcks planerar för ett fint och barnvänligt bostadsområde i expansiva Löddeköpinge som vi ser fram emot att få bygga. Wästbygg och Mjöbäcks har samverkat i flera bostadsprojekt tidigare, men Björkenäsparken blir det första i södra Sverige, säger Anders Hinn, affärschef Bostad på Wästbygg region Syd.

– Vi driver och har drivit många projekt tillsammans med Wästbygg, så vi har ett stort förtroende för dem. Det ska bli trevligt att även få möjlighet att arbeta med deras organisation i region Syd. Lägenheterna i Björkenäsparken blir ett mycket fint komplement till de 37 villor vi bygger i samma område, säger Magnus Ivarsson, entreprenadchef på Mjöbäcks Entreprenad.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Så ska Stena bli självförsörjande på el

Energi/miljö Stena Fastigheter genomför omfattande satsningar för att minska användningen av el och värme genom att satsa på solceller, energilager och AI-styrd värme. Under 2023 producerade fastighetsbolaget tre gånger mer solenergi än året innan. Fstighetssverige har pratat med Stena Fastigheterns vd, Cecilia Fasth, om de nya energisatsningarna.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige