Image

Ventilo och Wästbygg bygger kontor i Varberg

Bygg/Arkitektur Wästbygg har tecknat avtal med Ventilo om att bygga en kontorsfastighet på 4 400 kvadratmeter i centrala Varberg. Hyresgäster i den nya byggnaden blir bland annat Arbetsförmedlingen och Försäkringskassan.
Publicerad den 23 Maj 2017
Delfinen 1 i Varberg. Bild: White Arkitekter
Delfinen 1 i Varberg.

Fastigheten ska certifieras enligt Green Building.

– Vi ser fram emot ett fortsatt samarbete med Ventilo, som är ett konsortium där några av Varbergs stora fastighetsägare ingår. Under 2015 färdigställde vi ytterligare en kontorsbyggnad åt dem i samma område där vi nu ska bygga, säger Christina Andersson, arbetschef på Wästbygg.

Projekteringsarbetet har påbörjats och efter semestern inleds byggarbetet. I december 2018 ska kontorsfastigheten vara klar för inflyttning.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Riksbankens dystra analys av fastighetssektorn

Ekonomi/Finansiering I sin senaste finansiella stabilitetsrapport som presenterades under tisdagen målar Riksbanken upp en potentiellt dyster framtid för fastighetsbolagen, där de svenska bankernas stora och ökande utlåning till kommersiella fastighetsföretag utgör en betydande sårbarhet för bolagen och det finansiella systemet. Fastighetssverige har gått igenom rapporten och hittar en sammantaget negativ analys av fastighetssektorn som pekas ut som särskilt känslig för stigande räntor.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige