Image
Easy Depot har gjort klart med sitt första markköp, i Öresundsregionen, och den 10 oktober sätts spaden i marken för byggstarten. Anläggningen kommer rymma 18 lokaler och hyresgästerna flyttar in sommaren 2023.

Easy Depot gör första byggstarten

Bygg/Arkitektur Easy Depot är ett nytt koncept som erbjuder småföretagare verksamhetslokaler, med eller utan kontor, i flexibla storlekar och utan långa kontraktstider. Bolaget har gjort klart med sitt första markköp, i Öresundsregionen, och den 10 oktober sätts spaden i marken för byggstarten. Anläggningen kommer rymma 18 lokaler och hyresgästerna flyttar in sommaren 2023. En strategisk plats som ska bana väg för ytterligare 100-150 anläggningar runt om i Sverige.


Acrinova tecknar hyresavtal med Thansen i Löddeköpinge.

Acrinova tecknar hyresavtal med Thansen i Löddeköpinge

Uthyrning Acrinova meddelar att ett hyreskontrakt har tecknats med ytterligare en aktör för en del av byggrätten gällande fastigheten Kävlinge Löddeköpinge 23:14.


Arwidsro köper E-center i Löddeköpinge

Transaktioner Arwidsro förvärvar E-center i Kävlinge kommun av Myrko Fastigheter. Fastigheten Löddeköpinge 14:40 är en modern dagligvaruankrad handelsfastighet med en uthyrningsbar area om 11 242 kvadratmeter i de centrala delarna av handelsområdet Center Syd.


Ulf Wallén, vd för Acrinova.

Acrinova köper för 185 miljoner i Löddeköpinge

Transaktioner Acrinova har ingått avtal om ytterligare förvärv inom bolagets geografiska upptagningsområde genom förvärv av samtliga aktier i Löddeköpinge 23:14 AB, lagfaren ägare till fastigheten Kävlinge Löddeköpinge 23:14. Den slutliga köpeskillingen uppskattas uppgå till cirka 185 miljoner kronor.


Wästbygg bygger bostäder åt Mjöbäcks i Löddeköpinge

Bygg/Arkitektur Wästbygg har tecknat avtal med Mjöbäcks Entreprenad AB om att bygga etapp 1 av Björkenäsparken i Löddeköpinge. Etapp 1 omfattar 22 bostadsrätter och ordervärdet är 42 miljoner kronor. Avtalet innehåller även en option på en andra etapp med ytterligare 34 bostadsrätter. Arbetet inleds omgående och den första etappen ska vara klar för inflyttning i slutet av mars 2018.


H&M lanserar Home i Skåne

Uthyrning H&M lanserar de första butikerna med H&M:s Homekoncept i södra Sverige.


Utbyggnad av Center Syd igång efter sommaren

Bygg/Arkitektur Cornerstone satsar 300 miljoner kronor på en utbyggnad av Center Syd i Löddeköpinge.


Nytt verksamhetsområde vid Handelsplats Center Syd

Bygg/Arkitektur Just nu pågår byggandet av gator och teknisk infrastruktur på Marbäcksområdet vid Handelsplats Center Syd i Löddeköpinge.


Henderson hyr ut till Lager 157

Uthyrning Henderson hyr ut 2 400 kvadratmeter till Lager 157 på handelsplatsen i Löddeköpinge.


Inomhusoutlet planeras öppna till hösten

Bygg Nu har Löddeköpinge Handel och Reteam kommit en bit på vägen med planerna att skapa ett stort outletområde på Center Syd i Löddeköpinge. Klara varumärken för inomhusoutleten är Nike, Peak Performance, Filippa K och Tiger of Sweden.


Hemfosa köper skolfastighet

Transaktioner Hemfosa har köpt en nybyggd skolfastighet i Kävlinge, Löddeköpinge.