Image
Kristina Pettersson Post, regionchef Göteborg för Vasakronan.
Kristina Pettersson Post, regionchef Göteborg för Vasakronan. Bild: Vasakronan

Vasakronan hyr ut 280 kvadratmeter butik i Göteborg

Uthyrning Det svenska träningsvarumärket aim’n fortsätter sin fysiska expansion med en nyöppning i nya större lokaler på Östra Hamngatan 35 i centrala Göteborg. I början av 2023 slår den nya butiken upp dörrarna och gör det då i en lokal belägen snett mitt emot NK, nära granne med Lundhags första brand store.
Publicerad den 1 December 2022

Den 8 december slår Lundhags upp dörrarna till sin första brand store och nu är det klart att de får aim’n som granne på gatan. aim’n är ett svenskt varumärke som grundades 2013 av barndomsvännerna Tekla Acs och Helen Van med målet att inspirera kvinnor världen över till en aktiv livsstil. Med ett starkt fokus på innovativa och multifunktionella plagg som kombinerar mode och funktion har aim’n blivit en marknadsledare inom träningsbranschen med försäljning i över 150 länder.

– Som fastighetsägare har vi en viktig uppgift att jobba för att stärka upplevelsen för de som rör sig i staden. Det gör vi bland annat genom att skapa rätt mix i utbudet längs ett stråk eller i ett område. Både aim’n och Lundhags är starka varumärken som kompletterar utbudet på Östra Hamngatan på ett jättefint sätt, säger Kristina Pettersson Post, chef Göteborg.

Aim’ns nya butik omfattar 280 kvadratmeter och huserade tidigare BoConcept. Företaget har även fysiska butiker i Halmstad och Göteborg, i Mount Maunganui, Nya Zeeland samt en nyöppnad outlet på Quality Outlet i Barkaby utanför Stockholm. I början av 2023 öppnar aim’n även sin första permanenta butik i Stockholm och då på Kungsgatan 3.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige