Image

Stronghold-koncernen flyttar till Stureplan

Uthyrning Stronghold-koncernen, med Newsec, Niam och Datscha, flyttar till Nordstjernanhuset på Stureplan i Stockholm. Newsec Asset Management sitter kvar på Humlegårdsgatan.
Publicerad den 25 Februari 2011
Niklas Alm. Bild: Newsec. Bild: Newsec
Niklas Alm. Bild: Newsec.

Newsec har letat efter nya yteffektiva och ändamålsenliga lokaler en längre tid.
- När vi har frågat de stora fastighetsägarna efter cirka 2 000 kvadratmeter i centrala Stockholm har det inte varit helt enkelt, det har varit ett väldigt litet utbud av sådana lokaler. Därför känns det bra att vi nu har fått klart med Nordstjernan, säger Niklas Alm, kommunikationschef på Newsec.

Newsec, Niam och Datscha flyttar alltså in i Nordstjernanhuset, Språkmästaren 5, på Stureplan 3 (mellan Biblioteksgatan och Birger Jarlsgatan) nu till hösten.
- Vi är jättenöjda, det här är yteffektiva och ändamålsenliga lokaler och en central adress. Dessutom kommer kostnaden per arbetsplats att sjunka markant samtidigt som vi har utrymme för planerad expansion, säger Niklas Alm.

I samband med flytten kommer Newsec också att göra en översyn av sin grafiska profil.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige