Image

Petters Käk öppnar i Wallenstams lokaler i Sundbyberg

Uthyrning Den femte oktober öppnar Käk i Wallenstams nybyggda lokaler på Tuletorget i Sundbyberg. Bakom Käk, med sina HKB (Håll Käften Burgare!), står rapparen Petter, Oskar Jakobsson och Dimitris ”Dimman” Anastasopoulos.
Publicerad den 29 September 2015
Petters Käk öppnar vid Tuletorget i Sundbyberg. Bakom restaurangkedjan står Petter, Oskar Jakobsson och Dimitris "Dimman" Anastasopoulos. Bild: Wallenstam
Petters Käk öppnar vid Tuletorget i Sundbyberg. Bakom restaurangkedjan står Petter, Oskar Jakobsson och Dimitris "Dimman" Anastasopoulos.

– Vi har länge snackat om att utveckla vårt koncept och starta ytterligare en restaurang. Det känns jätteroligt att göra det just i Sumpan, vi tror mycket på området. Solna och Sundbyberg expanderar explosionsartat och visar vägen, säger Petter Alexis Askergren.

Peewee är restaurangchef på Käk vid Tuletorget. Utveckling ligger i fokus för restaurangen, istället för att arbeta med ett färdigt koncept hämtas hela tiden inspiration och nya idéer, främst från matkulturen i New York. Käk finns sedan tidigare i Hornstull.

– Det är väldigt roligt att kunna välkomna Käk till Tuletorget, tillsammans med de övriga hyresgästerna bidrar de till att ge torget dess unika karaktär, det vill säga en levande och attraktiv mötesplats som har något för alla säger Mathias Aronsson, vice vd på Wallenstam AB.

Wallenstam har sedan 2013 arbetat med utvecklingen av Tuletorget. För att skapa en modern och levande plats med innerstadskänsla har både Tuletornens interiör samt Tuletorget har designats av designerduon Simon Davies och Tomas Cederlund. Torget rymmer både restauranger, caféer, butiker, gym och förskola allt vad besökaren kan önska sig.

Upprustningen av Tuletorget beräknas vara färdigställd i slutet av 2015.

- Henrik Ekberg
henrik@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Så ska Stena bli självförsörjande på el

Energi/miljö Stena Fastigheter genomför omfattande satsningar för att minska användningen av el och värme genom att satsa på solceller, energilager och AI-styrd värme. Under 2023 producerade fastighetsbolaget tre gånger mer solenergi än året innan. Fstighetssverige har pratat med Stena Fastigheterns vd, Cecilia Fasth, om de nya energisatsningarna.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige