Image

Nordisk Renting i samarbete med Academic Work vid Stureplan

Uthyrning Nordisk Renting och Academic Work har ingått ett hyresavtal om 700 kvadratmeter vid Stureplan. Samtidigt har Nordisk Renting även ingått ett avtal med Henrik & Venture AB, som har en ägargemenskap med Academic Work. Henrik & Venture kommer framöver genom sitt fastighetsförvaltande dotterbolag att ansvara för förvaltning och utveckling av hela fastigheten.
Publicerad den 3 September 2018

Nordisk Renting och Academic Work skapar en modern hub vid Stureplan. Nordisk Renting finansierar en modernisering och anpassning av lokalerna för Academic Work.

Nordisk Renting har även ingått avtal med Henrik & Venture AB, som har en ägargemenskap med Academic Work. Henrik & Venture kommer framöver genom sitt fastighetsförvaltande dotterbolag att ansvara för förvaltning och utveckling av hela fastigheten. Fastigheten omfattar en total yta på cirka 7 000 kvadratmeter. I överenskommelsen ingår också en möjlighet för Henrik & Venture AB:s dotterbolag att i framtiden förvärva fastigheten till förutbestämda villkor.

– Vi ser fram emot ett långt och framgångsrikt samarbete med Academic Work och Henrik & Venture, säger Caroline Bertlin, vd för Nordisk Renting.

– Det här är ett bra exempel på de skräddarsydda lösningar vi kan erbjuda våra kunder för att stödja deras lokalbehov och möjliggöra utveckling av deras kärnverksamhet.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

"Det är inte byggklara planer som är spärren – det är allt runt omkring"

Bolag Det saknas inte byggklar mark eller detaljplaner, om man får tro Wallenstam. Enligt bolagets vd Hans Wallenstam har bolaget många projekt som skulle kunna dras igång här och nu – men det råder fortfarande en stor osäkerhet kring huruvida alla led i entreprenörskedjan är tillräckligt pålitliga. – När det gäller byggen idag så är vi väldigt noggranna: vi gör bakgrundskontroller på alla entreprenörer för att säkerställa att de inte har något kriminellt för sig och för att vara säkra på att de har ekonomi för genomförandet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige